Vols estar al dia de les darreres tendències en ulleres de sol d’aquest estiu? Seguint el darrer post publicat on parlàrem de la importància de l’ús d’ulleres de sol, avui et mostrem els models i dissenys més preferits del públic i que estan triomfant aquest estiu. 

Les modes passen i canvien molt ràpidament però, amb el pas dels anys, acaben tornant a les nostres vides…

Estil vintage

En els darrers anys, ha tornat el gust per les coses antigues, la moda retro i el món vintage. No només en les ulleres de sol, sino també en la roba i en l’àmbit del disseny en general.

Les ulleres d’estil vintage, són més bé models de petit tamany, de formes geomètriques i quasi sempre de metall. Una de les marques que segueix aquestes pautes és Ray Ban, els models de la qual podràs trobar a Òptica Bellavista.

Models de muntura petita

Seguint també l’estètica retro, i retornant a modes passades, tornen les ulleres de muntures petites, passant així d’una tendència on les ulleres més grosses eren les més xules, a una on tot lo senzill i que passa més desapercebut, és el que més agrada.

Ulleres Cat Eye

Aquest estil d’ulleres és molt variat, tant en relació al tamany, com al material de la muntura o la forma. Però el caràcter que no hi pot faltar i el més distintiu és l’acabat punxegut de la part superior de l’ullera, similar a les faccions d’un moix, d’aquí on prové el nom. 

Estil esportiu

Les ulleres de sol que estem acostumats a veure que porten els esportistes, com ciclistes o atletes, caracteritzades per lents de colors cridaners i una forma protectora del rostre, poc a poc han anat obrint altres portes, i ara les podem veure, fins i tot, combinades amb un look totalment formal. I tu, t’atreveixes a provar-ho?

Ulleres de lents shadow

Es tracta de vidres sombrejats que poden combinar-se amb tot tipus de muntures. El seu tret característic és el fet del sombrejat, passant d’un color a un altre. Podràs veure-les tant en colors obscurs com combinant colors vius.

Com has pogut veure, són molt variats els estils que més de moda estan aquest any 2020, i a Òptica Bellavista podràs trobar diferentes opcions i distintes marques. 

Ens vens a fer una visita? T’esperam!


0 commentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate